5 Temmuz 2009 Pazar

derindeki lanet sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Dagon’da prodüktörlük koltuğunda oturanBrian Yuzna, bu filmde Dagon’a benzer bir konu üzerinde, bukez yönetmen olarak ilerliyor. Yine İspanya, yine sualtı, yineokkültizm.

1965'de İspanya’nın kuzeyindeki Desberia’dayapılan baraj nedeniyle yakınlardaki Marinebad kasabası sular altındakalmak üzeredir.

İki küçük çocuk, Teo veLuis, kasaba sular altında kalmadan önce güvenlik engellerinigizlice aşarak terk edilmiş hayalet kasabayı keşfe çıkarlar.

Burada kasaba meydanındaki kilisenin bodrumundan gelen insançığlıkları duyan çocuklar, bodruma indiklerindezincirlenmiş insanlarla karşılaşırlar.

Bunların bilerek burayazincirlenmiş tehlikeli bir kültün üyeleri olduğunubilmeyen çocuklardan Teo, adamların liderlerini serbest bırakırve Mordecai Salas isimli bu zat tarafından ağzı cart diye yırtılaraköldürülür. Luis ise süratla olay yerindenuzaklaşarak paçayı kurtarır.

Bu olayın üzerinden 40 yıl geçmiş, bölge halkı Desberia barajının yapımının kırkıncıyılını kutlamaya hazırlanmaktadır.

Önce gölde yüzengençlerin kaybolmaları ile başlayan, akabinde de tuhaf ve birbirinden nemli olaylarla devam eden bir dizi korkunç vakameydana gelmeye başlar. Gölün dibindeki Marinebad kasabasında40 yıldır bekleyen lanet uyanmak üzeredir........


Derindeki Lanet





derindeki lanet,derindeki lanet izle,derindeki lanet seyret,derindeki lanet online izle,derindeki lanet full izle,derindeki lanet indirmeden izle,derindeki lanet bedava izle,derindeki lanet canlı izle

0 yorum:

Yorum Gönder