8 Nisan 2010 Perşembe

Saç uzatma sistemlerinin başında çıtçıt gelmekte.Çıtçıt 7-8-9 parçadan saç tutamının bir klips üzerine dikilmesiyle oluşturuluyor.Bazı tutamlarda tek klips bazılarında iki bazılarındaysa üç klips olmakta.

Dolayısıyla bunlar saçın hangi bölgesinde kullanacağımıza göre değişiyor.Dolayısıyla hangi bölgese daha çok saça ihtiyacımız varsa oraya üçlü tutamlardan koyuyoruz.Daha azsa ikili,özellikle şakaklara teklileri kullanıyoruz ki saç daha naturel olsun.

Takma işlemine enseden başlıyoruz.Ve başlarkende ikili saç tutamıyla başlıcaz.Çünkü ensedeki mesade daha dar olduğu için,ikili tutam bize yeterli avantajı sağlayacaktır.

Gerekirse diplere biraz krepe yapabiliriz,saçınız çok ince telliyse.Küçük krepeler saçın daha sağlam tutmasını,çıtçıtların daha sağlam tutmasını sağlıcaktır.Bir miktar sprey iyi olur.Çıtçıtlarımızı açıyoruz.

Açtıktan sonra başın en dip noktasına doğru takıp çıtçıtımızı kapatıyoruz.Bu sistemi dünyada bir çok hanım kendileri uygulamak üzere kullanmaktalar.Tabi ki kuaför ortamında uygulanan çıtçıt takmaları daha naturel daha başarılı olmakta.

Ama bununla birlikte dünyada en fazla kullanılan sistemlerin başında geliyor.Sebebine gelince istediğimiz zaman çıkartığ istediğimiz zaman çıkartabiliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder