16 Temmuz 2010 Cuma

sarhoşluğu hızlandıran içki türleri hakkında bilinmeyenlerBazı alkollü içeceklerin içindeki alkol miktarı yüksek olduğu için daha çabuk sarhoş eder.

Kişinin alkole alışkın ve sık sık alkol tüketen bir kişiyse daha geç sarhoş olmaktadır.

Ancak yüksek alkollü içki türleri daha çabuk sarhoş eder. Viski,votka,rakı,konyak gibi içkiler insanı daha çabuk sarhoş eder.

Alkol miktarı yüksek içkiler kandaki konsantrasyonu arttırdığı için sarhoşluğu hızlandırmaktadır.

Ayrıca bulunan mekan,hava şartları,beslenme durumu,hızlı alkol tüketimi gibi faktörlerde sarhoşluğu hızlandırabilecek diğer özelliklerdir.

Bunlara ek olarak yüksek alkollü içecekler karıştırıldığı zaman hem sarhoşluğu hızlandırır hem de insanı fiziksel olarak kötü etkiler.

0 yorum:

Yorum Gönder