2 Mart 2011 Çarşamba

Karayip Korsanları insanların her zaman merak ettiği korsanlık kavramına yeni bir bakış getiren kaliteli kurgusu ve oyunculuk performansları özellikle de Johnny Depp'in yarattığı Jack Sparrow karakteri ile sinemaseverlerin büyük beğenisini kazanmıştır.

2003 yılında serinin ilk filmi olan Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti filmi hiç de beklenmeyen bir şekilde büyük bir gişe başarısı elde etti.Yapımcılar bunun yüzünden hemen serinin 3 filme çıkarılmasına karar verdiler.

2006 yılında serinin ikinci filmi Ölü Adamın sandığı daha sonra da Dünyanın Sonu filmleri ile de seri sonlandı.Seri sonlandı dediğimize bakmayın yapımcılar Johhny Depp ile anlaştılar.Yeni filmin çekimlerine 2012 de başlanacak.

Karayip Korsanları üçlemesinin toplam hasılatı gerçekten de dudak uçuklatan cinsten ; 2.9 milyar dolar.Dünya üzerinde sinemadan en çok gişe yapan 4.filmi olmuştur...

Ayrıca Amerikalılara özgü bağımsızlık gününde filmlerin hasılatları yükselmektedir ve istatistlik tutulmaktadır.Bağımsızlık Gününde en çok izlenen film Karayip Korsanları olmuştur

Johnny Depp'in kariyerinde bir mihenk taşı olan Karayip Korsanları serisi diğer birçok sektörede canlılık getirmiştir.(oyuncak-poster vb.)

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayın.Mozilla Firefox ve Google Chrome film izlerken daha kalitelidir...

Karayip Korsanları - Pirates of Caribbean Serisi


Karayip Korsanları 1 - Siyah İncinin Laneti
karayip korsanları 1 sinema filmi
Karayip Korsanları 2 - Ölü Adamın Sandığı
karayip korsanları 2 sinema filmi
Karayip Korsanları 3 - Dünyanın Sonu
karayip korsanları 3 sinema filmi

0 yorum:

Yorum Gönder