8 Mart 2011 Salı

ekranların fenomeni nihat doğan survivorda
Acun Medya'nın hazırladığı Survivor birçok kez farklı kişilerle ekranlara yansıyan bir tv şovu olduğunu hepimiz biliyoruz.

Türk-Yunan,Kızlar-Erkekler,Var mısın Yok musun yarışmacıları vb.. formatlarda yayınlanan Survivor reytinglerde hep ilk sıralarda olmayı başarmıştı.

Şimdi ise ünlülerin katılacağı Survivor merakla beklenmeye başladı.Nasıl merak edilmesine o kadar ilginç isimler yer alıyor ki insan ister istemez merak ediyor.

Yeni yayın döneminde ekranlara gelecek Survivor Ünlülerde kimler yarışacak ?

Nihat Doğan, Özge Ulusoy, Zeynep Tunuslu, Pascal Nouma, Asena ve Ebru Destan,Derya Büyükuncu'nun katılacağı ünlüler ile ünlü olmayanlar insanlar adada 53 gün boyunca yarışacakları açıklandı.


Bu isimlerden özellikle Nihat Doğan medayadan büyük bir ilgi gördü.Son yıllarda Nihat Doğan internette esprilere konu olan yorumları ile insanların çok ilgilendiği bir medya figürü olarak karşımıza çıkmıştı.

Acun ve ekibini tebrik etmemiz gerekiyor böylesine dikkat çekicek insanları ikna ederek yarışmaya katılmalarını sağlamaları büyük başarı.Reyting rekorları kıracak bir yarışma olacağını öngörmek için kahin olmaya gerek yok.

0 yorum:

Yorum Gönder