21 Nisan 2011 Perşembe

Yaşlı Adam Genç Adam
erotik sinema
İş Yerinde Tek Başına
erotizm film
Aşık Olan Kadınlar
erotic yapımlar
Ateşli Dişiler
amatör erotik
Yuzu Aşık Olanlar

amatör bayanlar

1 2 3


sevmek
Modern yaşam birçok açıdan bize yararlar sağlamakla birlikte, birçok olumsuz etki de yapmıştır. Yaşamın hızı sınır noktasına gelinceye kadar yükselmiştir. Yaşam daha telaşlı olmuş, günlük yaşantının baskıları eskisinden çok daha fazlalaşmıştır.

Çoğu zaman gergin ve çılgın gibiyizdir; hayatımızın akışına uymaya çalışırız ve yaşantımızın hızına ulaşmaya çalışır, aralarında alkol ve tütünün de olduğu çok çeşitli kimyasal canlandırıcı ve zehirleyicilerle beslenir ve gerilimimizden kurtulmak için tüm bunlardan medet umarız.

Ama gerilimler ve endişeler hiçbir yere gitmez ve hayatımızın hemen her alanını etkiler.

Sinirsel gerilim ve sevişme birbirleriyle uyuşmayan kavramlardır. Bu durum sizi uyarılmaktan, gergin olmadığınız zamanlarda yaşayabileceğiniz zevkli duyguları tatmaktan alıkoyar ve penisinizin uykusunun gelmesine neden olur.

Birçok erkek zaman sınırlaması, partnerleriyle birlikte yaptıkları bitmemiş bir iş, işle ya da çocuklarla ilgili bir konu ya da diğer nedenlerle, gergin olduklarında seks yapar. Bu koşullar altında girişilen seks genellikle pek doyurucu olmayıp bazen hiç işe yaramayabilir.

sevilmek
Seks yaparken rahatlamış olmanın önemini yeterince vurgulamak olası değil. Rahatsız ya da endişeli olduğunuzda sekse girişmek, bildiğimiz kadarıyla berbat bir deneyim yaşamanın en iyi yoludur. Bu koşullar altında iyi sevişme sahnesi yapmak çok güçtür; uyarılmanız, ereksiyona girmeniz ve

boşalmanızla ilgili sistemler, kendinizi gergin hissettiğinizde işlemezler.

0 yorum:

Yorum Gönder