13 Haziran 2013 Perşembe

1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen Beren Saat bir televizyon programındaki oyunculuk yarışmasında başarılı bir performans sergileyince önü açılmıştır.

Özellikle de Aşk-ı Memnu dizisi Beren Saat'in popülerliği arttırmış olsa da Hatırla Sevgi dizisi ile ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştır.

Aşk-ı Memnu ise Beren Saat'in kariyerinin en büyük başarısıdır diyebiliriz ; canlandırdığı Bihter karakteri ile bütün medyanın ilgisi çekmeyi başarmıştır.

Oynayacağı dizileri özenle seçen Beren Saat'in oynadığı her dizi belirli bir izleyici sayısına her zaman ulaşan kısacası çok izlenen yapımlar olmuştur.

Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizide canlandırdığı Fatmagül karakteri ile gündemi uzun süre meşgul etmiştir.

Şu anda İntikam adlı dizide oynayan başarılı kadın oyuncu aşk hayatında da Kenan Doğulu ile mutlu bir beraberlik sürdürmektedir.

Beren Saat ülkemizdeki kadın oyuncular arasında en çok para kazananlardan biridir.Dizi,film ve reklam filmlerinden büyük paralar kazanmıştır.

Güz Sancısı ve Gecenin Kanatları ise Beren Saat'in en bilinen filmleridir.

Beren Saat Resimleri
beren saat sert bakış

beren saat film çekiminden

beren saat aşkı memnu

beren saat röportajı

güzel bir resim beren'den

beren saat diziden bir kare

siyah beyaz beren saat

Beren Saat Videoları

0 yorum:

Yorum Gönder