30 Temmuz 2013 Salı

Türk televizyonlarında Osmanlı tarihini ekranlara yansıtan ve dikkatleri üzerine çeken Muhteşem Yüzyıl dizisi reytinglerde hep birinci olmaktadır.

Gerek iktidar partisi gerekse de Osmanlı devleti sempatizanları tarafından çok ağır eleştirilen Muhteşem Yüzyıl yeni sezonda büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

Meryem Üzerli'nin diziden ayrılmasıyla birlikte kan kaybeden ancak bu boşluğu Vahide Gördüm ile dolduran yapımcılar yeni sezona çok iddialı hazırlanıyorlar.


Bu konularla ilgili yazdığı yazılarla tanınan ve camiayı ile bilen Yüksel Altuğ Muhteşem Yüzyıl ile ilgili bomba gibi bir haber paylaştı.

Bu habere göre Muhteşem Yüzyıl ekibi Brad Pitt ile antlaşmaya çok yakınmış ve Brad Pitt diziye konuk oyuncu olarak gelecekmiş.

Dizinin yapımcı şirketi TİM'S Production bu konu ile ilgili yazıyı yalanlamazken Brad Pitt'in canlandıracağı karakter bile belliymiş.

Kanuni Sultan Süleyman ile düşman olacak ir karakteri canlandıracak Brad Pitt'i ikna çabaları sürüyormuş.

Yapım şirketi bombaların sadece Brad Pitt ile sınırlı kalmayacağını ve devamının da olduğunu belirtirken bu konuda isim vermediler.

Brad Pitt'in yanında bir de Angelina Jolie'yi getirseler tadından yenmezdi aslında ama eminim o da düşünülen isimlerden biridir.

kaynak : http://angelamjoliem.blogspot.com/2013/07/brad-pitt-muhtesem-yuzyilda-oynayacak.html

0 yorum:

Yorum Gönder