21 Temmuz 2013 Pazar

jurassic park 3D İzle
Filmin Konusu;

Steven Spielberg'un yönetmenliğini yaptığı ve 90'lı yıllara damgasını vuran Jurassic Park filmi günümüz teknolojisi kullanılarak bir kez daha vizyona girmeye hazırlanıyor.

Michael Chrichton'un romanından beyazperdeye uyarlanan film dünya sinema tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olma özelliği taşımaktadır.

İnsanoğlunun en merak ettiği canlı türü olma özelliği taşıyan dinazorları en net şekilde anlatan film olan Jurassic Park ağustos ayında sevenleri ile buluşacak.

Şimdilerin modası olan eski filmleri hiç değiştirmeden 3D teknolojisi ile tekrar vizyona sokup gelir elde etme Jurassic Park filmi ile devam ediyor.

Filmin konusuna gelirsek ;

Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinazorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur.

Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilimadamları,son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar.

Dinazorların DNA zinciri bir Afrika kurbağasıyla birleştirilerek 65 milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.Hammond hükümetten kiraladığı bir adada klonladıkları bu vahşi hayvanlar için elektrikli tellerle çevrili bir hayvanat bahçesi kurmuştur.

İhtiyar Hammond,bir hafta sonunda Doktor Allen gibi bazı işinde uzman bilimadamlarını Jurassic Park adını verdiği bu hayvanat bahçesini test ettirmek için adaya getirir.

Ancak embiryolarını ele geçirmek isteyen biri, güvenlik sistemini devre dışı bırakınca serbest kalan dinazorlar adada dehşet saçmaya başlar...

Bilgiler;
yapım;2013-Amerika
tür;Bilimkurgu-Macera-Fantastik
süre;2 saat 7 dakika
oyuncular; Samuel L. Jackson-Sam Neill-Jeff Goldblum

Jurassic Park 3D filminden resimler

Jurassic Park 3d Fragmanı

0 yorum:

Yorum Gönder