13 Ağustos 2013 Salı

14 ağustos 2013 at yarışı tüyoları
1.Ayak;

İstanbul yarış programının ilk ayağı Romance koşusuna sahne olacak.Öncelikle 2 numaralı Festük ve 4 numaralı Onyıl'ı yazmak mantıklı olacaktır.Bu atlar eksik koşarsa 9 numaralı Last Story ve 1 numaralı Doctor büyük şansa sahip olacaklardır.

2.Ayak;

2 yaşlı 13 ingiliz atının katılacağı maiden koşu da öncelikle güçlü bir orjine sahip olan 1 numaralı Balabanlı ve Halis Karataş avantajı ile Heiwa İwa isimli safkanlar yazılmalıdır.Daha sonra 5 numaralı Mazaca,9 numaralı Appel Candy ve 11 numaralı Mereto değerlendirilebilir.

3.Ayak;

Altılı ganyanın üçüncü ayağında bu grubun çok üstünde kalitesiyle ve geçmişteki başarıları ile Bayhan jokeyi Selim Kaya ile kazanacaktır.Günün en sağlam atı olarak sizlere öneriyorum.

4.Ayak;

6 atın katıldığı koşuda bir türlü gereken patlamayı yapamayan Selimol bu grubu bu sefer geçmeyi başaracaktır.Günün diğer bir teki olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı koşu günün en tehlikeli ve sürprize açık koşusu olarak ön plana çıkıyor.Sırasıyla 1 numaralı Buzkaya,4 numaralı Demir Reis,11 numaralı Mecnun Han,12 numaralı Temizim ve 6 numaralı Akan Nehir bu ayak için yeterli olacaktır.

6.Ayak;

Altılı ganyanın son ayağında birbirine yakın atların güzel mücadelesine sahne olacak.Şükrü Yurteri adına düzenlenen koşuda öncelik son iki koşusu ile kendine gelen 13 numaralı Subira ve 9 numaralı Satisfaction'da.Bu atlar eksik koşarsa 11 numaralı Doku ve 1 numaralı Mavi Kumsal devreye girebilir.4 numaralı Kutbey koşunun sürpriz ismi olabilir.

kaynak ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/08/14-agustos-istanbul-at-yarisi-tahminleri.html

0 yorum:

Yorum Gönder