5 Kasım 2013 Salı


Kadınlar her zaman güzel görünmek ister. 

Çünkü güzellik kadınlar için bir özgüvendir. Özgüveni eksik bir kadın hiçbir şekilde hayattan başarı sağlayamaz.

Bu nedenle güzellik bir kadın için çok önemlidir. Aslına bakılır ise güzellik göreceli bir kavramdır. Bir kişiye göre güzel görünen bir kadın bir başka kişi için çirkin olabilir.

Fakat kesin olan bir şey var ise o da bakımlı kadının herkesin gözünde bakımlı görüldüğüdür. Bakımlı bir kadın özgüveni tam olan bir kadındır.

Özellikle Türk toplumu güzelliğe, bakıma çok önem vermektedir. Önyargılı insanların çok fazla olduğu Türk toplumunda kendini kanıtlamak çoğu insan için neredeyse imkansızdır.

Çünkü önyargılı insanlar tek bir karşılaşmada insanlara puanını vermekte ve bu puan hiçbir şekilde değişmemektedir. Bu nedenle her an, her zaman bakımlı olmak toplum baskısı nedeni ile şarttır.

Bir kadının bakımlı görünebilmesi için saçının, makyajının, cildinin, elinin ve ayaklarının bakımlı olması gerekir.Elleri, tırnakları çirkin olan bir kadın güzel görünemez. Aynı şekilde ayakları bakımsız olan bir kadın da asla bakımlı görünemez.

Bu nedenle kadının her yerinin tam anlamı ile bakımlı olması şarttır. Ayaklar bir insan için en önemli ve en gerekli organdır. Aynı zamanda ayaklar vücutta en çok yorulan ve bakım isteyen bölgedir.

Tüm gün kapalı veya açık ayakkabılar içerisinde tüm kütleyi taşırlar. Yorulurlar ve çabuk deforme olurlar. Bu nedenle iki kat bakım gerektirirler.

0 yorum:

Yorum Gönder