14 Kasım 2013 Perşembe


Dünya nüfusu arttıkça çiftlerin sakin ve romantik tatil isteklerini karşılamaları zorlaşmaktadır.Her ülkede bu isteklerin karşılanacağı belirli bölgeler vardır.

Türkiye'de romantik zaman geçirmek isteyenlerin geniş seçenekleri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Türkiye'nin romantik tatil yerlerini sıralamak gerekirse ;

5:)Bodrum ; Bodrum en bilinen ve kalabalık tatil merkezlerinden biridir.Kalabalık yerde romantizm olmaz dediğinizi duyar gibiyim.ama Bodrum'un arka planda kalan koylarında romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz...

4:)Bozcaada ; Çanakkale'ye bağlı olan Bozcaada'nın şehir merkezlerinde bulunan butik otellerinde romantik dakikalar geçirebilirsiniz.Özellikle gün batarken şarap içerek romantizm dolu dakikalar yaşayabilirsiniz.

3:)Çeşme ; Çeşme magazin programlarındaki gibi kalabalık ve zengin bir ilçe değildir.Çeşme'ye bağlı alaçatı'da Nisan-Mayıs aylarında sessiz-sakin romantik bir tatil geçirebilirsiniz.

2:)Antalya-Kaş ; Kendinize ait koylarda sevgilinizle güneş ve kumun tadını çıkarabilirsiniz.Betona teslim olmayan yapısı ile romantizm için ideal bir şehirdir.

1:)Kapadokya ; Türkiye'nin bizlere göre en romantik yeri Kapadokya'dır.Kapadokya'da balon keyfi,peri bacaları,taş otelleri ile romantizm sevenlerin bir numaralı adres konumundadır.

0 yorum:

Yorum Gönder