Dubrovnik deniz kenarında kurulmuş bir şehir olduğu için özellikle deniz mahsülleri yemekleri çok lezzetli ve güzeldir.
Bu nedenle de olası bir Dubrovnik seyahatinde deniz mahsülleri yemeklerini tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.
Dubrovnik yaklaşık olarak 60 bin nüfuslu küçük bir şehir olsa da restourant seçenekleri fazladır ve gerçekten de birçok avrupa şehrine göre maliyeti de düşüktür.
Bunun yanında et yemekleri de yapan bu restourantlar türk damak tadına çok uygundur.
İçecek konusuna gelirsek Özel üretiken Hırvat biralarını ve şaraplarını çok ucuza içebilirsiniz.ucuz olmasına rağmen çok güzel tadı olduğunu düşünenlerdenim...
Kısacası gidilmesi gereken bir şehir olan Dubrovnik çok da cuzzi bir maliyetle tadı çıkarılabilecek bir şehir olma özelliği taşımaktadır.
Home
»
»Unlabelled
» Dubrovnik yemek ve içki kültürü
6 Aralık 2013 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder