23 Ocak 2014 Perşembe


Güç göstergelerine her zaman anlam yüklemek insanlığın alışkanlığı olmuştur. Sembolleştirmenin altında her zaman fantaziler vardır ve fantazilerin altında da her zaman eksiklik duygusu vardır, acı yaşama duygusu vardır.

Fantaziler acılardan kurtulmak içindir v e dolayısıyla güç simgeleri her zaman daha çok önemsenir.

Cinsel tecrübe fanteziyle gerçek arasındaki bağın eriyip gittiği, insanın fantazi dünyasıyla gerçeği birleştirdiği bir tecrübe olduğundan fantazisinde benimsediği şeyleri görmenin zevki ve yaşadığı tecrübeyi canlandırdığı anlardır. 

Dolayısıyla güç sembolleri güç göstergeleri büyük önem taşır. Cinsellikte doğru veya gerçek yoktur. Neyin ne kadar haz vereceğine hiçbirşey karar veremez. Odaklanılan şey eylemden ve somutluklardan çok yüklenen anlamlarla ilgilidir.

Fakat şöyle düşünün, bir kadını orgazm etmeniz için belli bir uzunluk yetmektedir fakat bir kadını cinselliğe motive etmek için o anlar içindeyken güçlü bir sembolle çok daha kolay olacaktır ve size bağlılığnı sağlamak çok daha kolay olacaktır.

İşte güç sembollerinin ve penis büyüklüğünün böyle bir önemi var. Bir kadının ilişkiye girerken yaşaığı tecrübe ve aldığı zevke istediği anlam yüklemesine daha geniş bir imkan bir sağlar büyük penis.

Bu işin fiziksel gerçekliğine gelirsek, boyut olarak ortalama birisiyle ilişkiye girerken o insandan orgazm olabilmesi için onu daha çok sevmesi daha çok bağlanmış olması böylece çok daha fazla anlam yükleyebilmesi gerekir yaşadığı şeye fakat büyük bir peniste buna çok daha az ihtiyaç duyar.

Şöyle diyebiliriz işleri kolaylaştırır ve ilişkinin ilerlemesi için daha geniş daha sağlam bir altyapı hazırlar diyebiliriz. Bunun için birçok yöntem bulunuyor.Bunlardan biri evde bunun egzersizleri ile çalışmanız.

Bu egzersizlerin birçok yöntemi bulunuyor. Yöntem olarak vakum uygulanırken ölen hücrelerin yerine yenilerinin üretilmesi ile ve bunun çok uzun süre sürdürülmesi ile büyüme sağlanıyor.

Bu yöntem sağlıklı olmasının yanında çok uzun süreli bir çaba gerektiriyor. Diğer yöntem ise haplar. Bu haplarda aslında yukarıdakine benzer bir uygulama.

Kalbin atış aralıklarını çoğaltarak ve kılcal damarların açılmalarını sağlayarak birim noktaya daha fazla kan dolmasını sağlayarak ve yavaş yavaş tüm penis yapısını buna alıştırarak zamanla büyüme sağlıyorlar.

Vaat edilen kadar olmasa da, ereksiyon sağladığı için ve bunu normalden fazla oranda sağladığı için damarlarda genişleme yaratıyor ve damarlar giderek bu aşırılığa alışarak büyüyüyorlar.

Genelde performans olarak katkısı boyut olarak katkısından çok daha fazla oluyor. Diğer bir yöntem ise ameliyat. Kesin sonuç olarak kullanılıyor. 13 cmden düşük olarak penisler için çözüm olarak kullanılıyor.

Pratik olarak şöyle, vücudun içinde penisin yolları dışarı çıkartılıyor ve 4cm olarak bir uzama yaratılabiliyor. Biraz daha deneysel bir yöntem var ki kol 6cme kadar uzama yaratılabiliyor fakat risk çok daha yüksek. Kalınlaşma için de penisin içine bazı organik yapılar yerleştirerek 5 cme kadar kalınlaşmada yaratılabiliyor.

Kresin bir çözüm fakat doktorunuzun psikolojik testlerinden geçmeniz ve bunun için gerçetken gerek görülmesi gerekiyor. Her isteyenin yaptırması şu an mümkün değil.

Şöyle diyelim herkes yaptırabilir fakat dokturunuzun onay vermesi gerekiyor bu işleme. Penis büyütmede amaç kendini tatmin etmek değil, partneri memnun etmek olmalıdır.

Narsistik amaçlarla bu işlemleri yapmak sadece insanın karakterindeki problemlerin daha da büyümesine neden olacaktır. İnsanın kendini eksik olarak görmesi kendine birşeyler katarak kesinlikle geçmez, sadece daha da büyür ve daha da çaresiz duruma düşürür.

Dolayısıyla bu problemlerinizle baş ederken stratejinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Zaten hissetmekten ve yaşamaktan çekinmediğiniz duygularınızı yaşarken önünüzdeki engelleri kaldırmak için bu yöntemlere başvurmak çok daha akıllıca olacaktır.

Yaşayamadığınız duyguları yaşamanız için bu yöntemlerden medet ummak sadece kişisel olarak yıkımınızı hızlandıracaktır.

Umutlarınızı gerçekleştirmek kendinizi değiştirmek için bu yöntemlere başvurmak sadece onlardan uzaklaşmanıza neden olacaktır. Bedende değişiklik yaratmak kolay bir tecrübe değildir.

Fakat gerçekten işlevsel olarak size birşeyler katabileceğini düşünüyorsanız, çekinmemeniz gerekiyor. Fiziksel gerçeklerin yanında psikolojik gerçekleri görmezden gelmek hiç akıllıca olmayacaktır.

Penis büyütme kararını almadan önce, çözümü başka şeylerde aramak ardından bu değişimi kabullenmek en doğrusudur. 

Psikolojik olarak tükenmenin olmadığı yerde, bedensel değişiklik yapmak kafada soru işaretleri bırakabilir.Bedende değişiklik yapmak, geri dönüş olmayan ve hep sorumluluğunu taşımanız gereken bir gerçektir. 

Dolayısıyla karar verirken, keyfi bir karar değil, zorunluluktan güç alan veya ihtiyaçtan güç alan bir durumdan güç alarak bu kararı vermek işinizi çok daha kolaylaştıracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder