18 Şubat 2014 Salı


Geç­ti­ği­miz yıl bir şam­pu­an fir­ma­sı­nın rek­lam yü­zü olan Mer­yem Uzer­li, ‘tü­ken­miş­lik sen­dro­mu­’na ya­ka­la­na­rak her ­şe­yi bı­ra­kıp Al­man­ya­’ya git­ti.

Bü­tün an­laş­ma­la­rı­nı ip­tal eden Uzer­li­’nin ye­ri­ne fir­ma bu kez genç oyuncu Se­re­nay Sa­rı­ka­ya ile an­laş­tı. 

Son dö­nem­de yer al­dı­ğı pro­je­ler­de­ki ba­şa­rı­lı per­for­mans­la­rıy­la dik­kat çe­ken Sa­rı­ka­ya’ya rek­lam fil­min­de di­zi­de­ki rol ar­ka­da­şı Ha­zar Er­güç­lü eşlik etti.

2008 yı­lın­da bir ile­ti­şim fir­ma­sı­nın rek­la­mın­da kü­çük bir ro­lü olan Sa­rı­ka­ya, 1 milyon lira, Ergüçlü ise 400 bin lira aldı. Meryem Uzerli, aynı reklam filminden 1 milyon 200 bin lira kazanmıştı.

Yumurtalı bakım yapıyor 

Bir moda dergisinin düzenlediği ‘stil sahibi ünlüler’ gecesinde Stil Sahibi Saç ödülünü alan Serenay Sarıkaya’ya bu ödül şans getirdi.

Dolgun saçlarıyla dikkat çeken Sarıkaya’nın saç bakım sırrı ise yumurta, zeytinyağı ve badem yağı... Bu ürünleri karıştırarak haftada bir kez saçlarına uygulayan Sarıkaya, yıpranmayı önlemek için fönden de uzak duruyor.

0 yorum:

Yorum Gönder