12 Mart 2014 Çarşamba


Gezi direnişi sırasında ekmek almaya giderken polis tarafından atılan gaz kapsülüyle komaya giren Berkin Elvan'ın, 269 gün sonra yaşamını yitirmesi üzerine defile ve açılış törenleri iptal ediliyor.

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamındaki defileler ve "VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi Sunar: Hayallerden Gerçekler" sergisinin açılışı ertelendi.

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Bugün (Çarşamba) olacak olan tüm defileleri IMG Fashion Cumartesi gününe ertelemiştir. Defileler aynı saatte gerçekleşecektir" denildi.

 IMG Doğuş öncülüğünde Danışma Kurulu içinde yer alan İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve İstanbul Moda Akademisi'nin (iMa) dahil tüm resmi sponsorlar bu kararı birlikte aldılar.

 Buna göre bugün düzenlenmesi planlanan defileler cumartesi günü aynı saatte İstanbul Modern'de yapılacak. Perşembe ve cuma günü yapılacak defileler için bir erteleme olmadığı belirtildi.

 Küratörlüğünü Mimar Şebnem Yalınay Çinici'nin yaptığı VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi Sunar: Hayallerden Gerçekler adlı serginin bugün yapılması planlanan açılışı da ertelendi.

Vitra'dan yapılan açıklamada, "VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi Sunar: Hayallerden Gerçekler" sergisinin, bugün (12 Mart) İstanbul Modern'de gerçekleştirilmesi planlanan açılışı ertelendi; yeni tarih daha sonra bildirilecek" denildi.

0 yorum:

Yorum Gönder