4 Mart 2011 Cuma

Cem Yılmaz ilk olarak komedyen ünvanı ile sanat dünyasına adım atan yaptığı stand-up gösterileri ile tanınmıştır.Cem Yılmaz'ın sinemaya adım attğı ilk film Herşey Çok Güzel Olacak adlı sinema yapımıdır.

Herşey Güzel Olacak'ta Altan rolünü oynayan Cem Yılmaz , Yılmaz Erdoğan'ın iki filmin Vizontele ve Organize İşler'de konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Sinema dünyasına kazandırdığı ilk film Gora'dır.Senaryosunu da kendisinin yazdığı gora filmi izleyiciden tam not aldı ve bir süre ençok izlenen film olarak tarihe geçti.

Cem Yılmaz'ın bir sonraki filmi bir sihirbazın hayatını anlattığı Hokkabaz adlı sinema filmidir.Hokkabaz'dan sonra yine senaryosunu kendinin yazdığı Gora'nın devamı olarak Arog'u çekti.

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı son film Yahşi Batı isimli sinema filmidir.Cem Yılmaz senaryosunu yazdığı bütün filmlerde Ozan Güven'i oyuncu kadrosuna dahil etmiştir.

Cem Yılmaz en son olarak Yavuz Turgul'un yönetmenliği yapıtığı ve senaryosunu yazdığı Av Mevsiminde rol almıştır.Oyunculuğu ile sinemaseverler ve eleştirmenlerden tam not almıştır.

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayınız.Mozilla-Chrome kullanarak daha kaliteli bir hizmet alabilirsiniz...

Cem Yılmaz Filmleri

Yahşi Batı
yahşi batı sinema filmi cem yılmaz

Hokkabaz
hokkabaz sinema filmi cem yılmaz

Arog
arog sinema filmi Cem yılmaz

Herşey Çok Güzel Olacak
Herşey Çok Güzel Olacak sinema filmi cem yılmaz

Gora
gora sinema filmi cem yılmaz

Av Mevsimi
av mevsimi sinema filmi cem yılmaz

Organize İşler
organize işler sinema filmi cem yılmaz

Vizontele
vizontele sinema filmi cem yılmaz

0 yorum:

Yorum Gönder