4 Mart 2011 Cuma

Senaryosunu Ata Demirel'in yazdığı 2010 yılında vizyona giren Eyva Eyvah 1 beklenmedik derecede gişe başarısı elde edince devam filmi çekildi.Devam filmi de 2011 yılında Eyvah Eyvah 2 olarak vizyona girdi.

Ata Demirel,Salih Kanyon,Demek Akbağ'ın başrolleri üstlendiği film Trakyalı bir klarnetçinin yaşadığı komik olayların anlatıldığı bir Türk filmidir.İki filmde ortalama 2 milyon izleyiciye ulaşmıştır.

Ata Demirel've Demek Akbağ'ın oyunculuk performansları ile Nirvana'ya ulaştığı içten ve eğlenceli bir Türk filmi serisi olarak tarihteki yerini almıştır.Filmlerin yönetmenliğini Hakan Algün üstlenmiştir.

Sadece ana oyuncuların performansları ile ön plana çıkmayan arka plandaki başarılı oyunculuklarla filmlerin başarısı daha da artmıştır.Ata Demirel'in röpartajında serinin 3. filmini yapmayacağını başka projeleri olduğunu söylemiştir.

Ata Demirel'in bu davranışı takdir etmektle beraber bir 3.film de güzl olurdu diye düşünüyorum.İzlmek istediğiniz filmin efişini tıklayarak izleyebilirsiniz.Google Chrome ve Mozilla Firefox daha kaliteli film izlemenizi sağlar.

Eyvah Eyvah Serisi

Eyvah Eyvah 1 Hd Kalite

eyvah eyvah 1 türk filmi
Eyvah Eyvah 2 Hd Kalite
eyvah eyvah 2 türk filmi

0 yorum:

Yorum Gönder