26 Temmuz 2013 Cuma

İnönü Stadı ile ilgili çıkan dedikodularla ilgili bir yazı yazmıştım.Bugün ajanslara düşen haberlere göre İnönü stadının altında tarihi eser kalıntıları bulunmuş.

Pek çok Beşiktaşlı sözü güvenilir spor yazarları çeşitli bahanelerle Beşiktaş Stadının yerine yeni stadın yapılmayacağını söyleyip başkanı uyarmışlardı.

Ancak bu uyarılar ne yazık ki dikkate alınmadı.Gazetelere göre Beşiktaş stadı Kazlıçeşmeye yapılacak ve Beşiktaş stadının olduğu yere ise iktidarın farklı birşey planladığı belirtiliyor.

Çok açık ve net olarak eğer bu iktidar Beşiktaş stadının oraya yapılmasına engel olursa çok vahim olaylar çıkar ve kendi yarattığı bu düzen çöker.

Beşiktaş stadı oraya yapılmazsa bizzat ben gidip kendimi oraya kelepçelerim.Gezi parkı olaylarının bitmesinde güç alan iktidarın Beşiktaş'a sarmasını bekliyorduk ancak bu stad ile olursa gerçekten çok büyük olaylara gebe günler yaşayabiliriz.

Umudumuz bu haberlerin asparagas olması ancak Fikret Orman'a çeşitli söylemlerinden dolayı benim güvenim kalmadı her haber gerçek olabilir..

İktidar ve güç Beşiktaş'ı da teslim alırsa o zaman önümüz karanlık arkadaşlar.

KAYNAK http://besiktascarsisi.blogspot.com/2013/07/inonu-stadi-tarihi-eser-kalintilari.html

0 yorum:

Yorum Gönder