23 Ağustos 2013 Cuma

24 ağustos cumartesi tahminleri
1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında dişi ingiliz atlarının maiden mücadelesinde 5 numaralı KOMŞU TINAZ ve 11 numaralı WINE TIME arasındaki mücadele büyük ihtimal koşunun galibini belirleyecektir.

Bu iki safkanın kötü koşması halinde 12 numaralı YES TÜTÜN ve 4 numaralı GREENGAGE devreye girebilirler.Koşunun bombasını 13 numaralı Zayçik yapabilir.

2.Ayak;

Son 5 koşunun dördünde tabelaya girmeyi başaran ve idmanlarında da iyi durumda görünen 4 numaralı DEMRE'nin artık birincilik zamanı geldi.Ve günün bankosu olarak sizlere öneriyorum.

Bu safkanı tek atamayanlar 3 numaralı MERT ve ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Baba Nejat'ı değerlendirebilirler.

3.Ayak;

1 numaralı ROYALSEA,3 numaralı SAND BLLESRT, 5 numaralı  STEP SISTER ve 6 numaralı ALMADOVAR ayrım yazılmadan kuponlarınıza yazmanızı tavsiye edeceğim safkanlar.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Mavi Yolculuk koşusunda formda safkan Massai Maka jokeyi Özcan Yıldırım ile birinciliğe yakın gözükse de 2 numaralı Adıgüzel ve 6 numaralı Gözüyılmaz'da kazanma şansı olan safkanlar.

5.Ayak;

Günün en karışık ayaklarından biri olarak gözüken koşuda 2 numaralı GÜZELHABER,form durumunda gelişme olan RAZYANA,3 numaralı TOŞURKIZI ve 9 numaralı MENTEŞ KIZI kuponlarda olması gereken safkanlar.

Koşunun bombasını idmanlarında kalite dereceler yapan 13 numaralı Zehrakız yapabilir Dikkat.

6.Ayak;

Form durumları vasat olan safkanların katılacağı bu koşuda sırasıyla 2 numaralı CANBAZ,1 numaralı SPEAR, 3 numaralı KIZIM MELİKE,6 numaralı DUDRIO,8 numaralı Machete ve eküri avantajıyla 14 numaralı GreenPalace sırasıyla yazılması gereken safkanlar.

Kaynak ; atyarisibilgi.blogspot.com

alınan sayfa ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/08/24-agustos-izmir-at-yarisi-tahminleri.html

0 yorum:

Yorum Gönder