22 Ağustos 2013 Perşembe

23 ağustos 2013 bursa tahmini
1.Ayak;

Son 6 koşusunda bir şekilde kendine yer bulan ve birinciliğe hasret kalan 3 numaralı Çiftçi Beyi,son iki koşusu başarılı olan 8 numaralı Last Dragon ve jokeyi Erhan Yavuz ile iyi koşmasını beklediğim 6 numaralı Midas Touch arası geçmesini beklediğim bir koşu.

Koşunun bombası idmanlarda ışıl ışıl parlayan ancak bu durumunu koşulara yansıtamayan 9 numaralı Mentor yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Çok iyi yarışlar koşsa da bir türlü birinci gelemeyen ve birinciliği adeta unutan 4 numaralı Koralay,son koşusunu kısa mesafede kazanan 12 numaralı Erçeşmeli,Murat Gündüzeli'nin 8 numaralı Kuruşağa  ve 6 numaralı Denizeri sırasıyla değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Koşunun bombasını 11 numaralı Akoğuz yapabilir.

3.Ayak;

Günün sizlere tek olarak önereceğim ilk safkan INVINCIBLE ROCK.Safkan son koşularında geliştirdiği formunu devam ettiriyor ve bence kazanma zamanı geldi.

4.Ayak;

8 numaralı Tulbarkan jokeyi Erhan Yavuz ile bu koşuyu rahat kazanmasını beklediğim bir safkan.Günün ikinci ve son teki olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

Son koşusunu kazanan 7 numaralı Dileğinoğlu,başarılı formu devam eden 5 numaralı İpekay,ağır kilosuna rağmen bu tarz gruplarda söz sahibi olabilecek 1 numaralı Tekdoğan ve 3 numaralı Glowing Sun arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

6.ayak;

İki birincilik elde ettikten sonra çok kötü bir koşu koşan ancak idmanlarında düzelmiş gözüken 15 numaralı Akkurt bu yarışta en şanslı isim.

Bu safkanın kötü koşması halinde 6 numaralı Sırkaya,14 numaralı Sulalp,3 numaralı Akbaran ve eküri avantajıyla 4 numaralı Gurbetkaya devreye girebilirler.Koşunun bombasını toparlanmış gözüken 16 numaralı Koryürek yapabilir

KAYNAK ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/08/23-agustos-2013-cuma-bursa-tahminleri.html

0 yorum:

Yorum Gönder