17 Eylül 2013 Salı

Asıl adı Alice Sophia Eve olan ünlü oyuncu 1982 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelmiştir.

Çok küçük yaşlardan itibaren güzelliği ile etrafındakilerin dikkatini çeken Eve sinema ve mankenlik konusunda ailesininde yardımlarıyla küçük yaşta kendine bir hayat yolu çizmiştir.

Bu özellikleri ile çalışkanlığı ve zekası da birleşince Hollywood sinemasında İngiltere'yi temsil eden güzel kadın va başarılı oyunculardan biri olmayı başarmıştır.


Özellikle güzelliği ve vücudu ile çok beğenilen oyuncu sürekli olarak kendini geliştirmektedir ve oynadığı karakterlerin altından başarıyla kalkmaktadır.

Kariyerine İngiliz televizyon dizileri ile başlayan seksi oyuncu daha sonra Amerika'da şansını denemiş ve başarılı olunca da kendine burada bir hayat kurmuştur.

Ülkemizde fazla tanınmasa da Alice Eve'nin birçok hayranının olduğunu eminim.Alice Eve kariyerinde birçok filmde ve televizyon dizilerinde boy göstermiştir.

Özellikle fiziki görüntüsü nedeniyle erkeklerin hayran olduğu bu Alice Eve'nin kariyerindeki en önemli filmler Crossing Over,Sex and the City 2 olarak belirtilebilir.

Bunun yanında Bu Kız beni Aşar filmi de eleştirmenlerce beğenilen bir Alive Eve filmi olmuştur.Filmde güzel ve seksi bir kız ile kendine güveni olmayan bir gencin arasındaki ilişki anlatılmaktadır.

Filmde canlandırdığı seksi ve duygusal Molly karakteri ile başarılı bir görüntü çizen Alice Eve romantik filmlerin aranılan ismi olmaya başlamıştır.

Bu filmden sonra kariyeri için radikal bir karar alarak ilk defa bir korku filmi senaryosunu kabul ederek Atm filminde oynadı.

Filmde bir Ktm'nin içinde mahsur kalan ve dışarıdaki katil ile psikolojik savaş veren 3 arkadaşın hikayesi anlatılmaktadır..


Alice Eve Filmleri;
  • Bu kız beni aşar
  • Crossing Over
  • Men in Black 3
  • Sex and the City 2
  • Atm
  • The Raven
  • Big Nothing
Alice Eve Resimleri
Alice Eve memeleri
Alice Eve frikikleri
Alice Eve filminden bir kare
Alice Eve mankelik
Alice Eve oscar töreni
Alice Eve kalçaları
Alice Eve yüzüstü
Alice Eve sevişme
Alice Eve bu kız beni aşar filmi
Alice Eve filmleri
Alice Eve filmi
Alice Eve dudağı
Alice Eve tatlı bir poz
Alice Eve bacak
Alice Eve güzel poz
mavi elbise
makyajsız
Alice Eve maiş
Alice Eve yüz hatları
Alice Eve göğüs dekoltesi
Alice Eve derin dekolte
Alice Eve tipsiz adam
Alice Eve bu kız beni aşmadı
Alice Eve saçları
Alice Eve saçları

Alice Eve Crossing over filminden

0 yorum:

Yorum Gönder