20 Eylül 2013 Cuma

Gerçek adı Katherine Ann Moss olan ünlü manken İngiltere'nin Londra şehrinde dünyaya gelmiş ve küçük yaşlarda ünlü olmayı başarmış bir kadındır.

Dünyanın en çok kazanan kadınlarından biri olan Kate Moss şans eseri keşfedilmiştir.Havaalanında iken ünlü bir modacının dikkatini çeken 14 yaşındaki küçük Kate o tarihten beri aralıksız olarak defilelere ve çekimlere katılmaktadır.

Özel yaşantısı ve karakreri gereği çok sevilmemesine rağmen milyonlarca hayranı bulunan Kate Moss magazinciler ile yaşadığı polemikler ile gündemde sürekli olarak yer almaktadır.

Yıllık kazancı 30 milyon dolar civarında olan güzel kadın bu sinema dünyasından gelen onlarca teklife rağmen böyle bir seçim yapmayarak hayranlarını üzmektedir.

Çok güzel görünmemesine rağmen fiziği ile Cindy Crawford ve Naomi Campbell gibi ünlü mankeleri gölgede bırakan ve bir anda popülerliği artan Kate Moss şu anda ingiltere'nin en çok kazanan kadını konumundadır.

Chanel, Versace, Gucci  gibi dev firmalarla antlaşmaları bulunan Kate Moss'un birçok hayır kurumuna bağış yaptığı ve hayvansever derneklerinde de görev yaptığı bilinmektedir.

Koyu bir Arsenal fanatiği olan Moss fırsat buldukça Arsenal maçlarına gitmekte ve takımını desteklemektedir.

Bir dönem İngiltere'deki genç kızların en beğendiği ve tarzını benimsediği için gazeteler Kate Moss çılgınlığı adı verdikleri bir akımın başladığı konusunda haberler yapmışlardır.

En son olarak Playboy dergisine soyunacağını açıklayan Kate Moss yine bomba gibi bir haberler ortaya çıkmış ve 40 yaşına merdiven dayamasına rağmen ilk gün ki kadar popüler olmayı başarmaktadır.

Kate Moss Resimleri
kate moss memeleri
jartiyer
kate moss yatakta
yatakta
kate moss bacakları
gençliği
kate moss dudakları
moda dergisi
kate moss göğüsleri
ilk yılları
kate moss frikikleri
orta yaş bunalımı
kate moss kalçaları
bikinili
kate moss gözleri
yandım ayşe

kate moss vücudu
bu ne la
kate moss daracık
kendinden geçme
kate moss yüzü
kate moss yüzü
sana kırmızı çok yakışıyor
kate moss elleri
gece gezmeleri
kate moss dekoltesi
derinlerde bir dekolte
kate moss çıplak
ah o gemide bende olsaydım
kate moss kışın üşürken
uzanıp kanlıcanın orta yerinde
Kate Moss videosu

0 yorum:

Yorum Gönder