20 Eylül 2013 Cuma

Destiny Hope Cyrus ismiyle 1992 yılında Amerika'nın San Fransisco şehrinde dünyaya gelen şarkıcı ismini değiştirip Miley Ray Cyrus olarak müzk hayatına girmiştir.

Küçük yaşlardan itibaren güçlü sesiyle ailesinin ve çevresinin dikkatini çeken şarkıcı özellikle söz yazarlığı ve klip konularında yeni neslin en önemli öncülerinden biri olarak görülmektedir.

Miley Cyrus'un tanınmasına vesile olan şey Miley Stewart/Hannah Montana isimli televizyon dizisi olmuştur.Daha sonra beyazperdeye de aktarılan yapım genç kadının hayatının dönüm noktası olmuştur.

Bu filmdeki karakteri özellikle genç kızlar tarafından oldukça sevilmiş ve örnek alınmıştır ; o da bu popülerliği iyi değerlendirip günümüzde başarılı bir sanatçı olma yolunda ilerlemektedir.

Ancak genç yaşlarda gelen şöhret birçok ünlü de olduğu gibi Miley Cyrus'ta da bazı olumsuzluklar ortaya çıkarmış ve hoş olmayan olaylarla magazin basınına malzeme olmuştur.

Walt Disney ve Hollywood plak şirketleri ile antlaşmaları olan genç şarkıcı Emmy ve Altın küre ödüllerine genç yaşta aday gösterilmeyi başarmıştır.

We Can't Stop şarkısı ile Youtube de izlenme rekorları kırmış ve cd leri de satış rekorlarının altına imza atmıştır.En son olarak klip çektiği şarkısı ile gündeme gelen oyuncu uyuşturucu bağımlılığını da kimseden gizlememektedir.

Wrecking Ball şarkısı ile youtube de birgün içinde 40 milyon kişinin izlediği bir klibe imza atarak bu konudaki rekoru kırmayı başarmıştır.

Bu klibin bu kadar izlenmesinin en önemli sebeplerinden biri olarakklipte şarkıcının çıplak sahnelerinin olması olarak gösterilmektedir.

Videonun şu andaki izlenmesi sayısı 130 milyona yaklaşımış durumda.
 
Miley Cyrus resimleri
miley cyrus dudakları
miley cyrus dudakları
tüttür
anlamadım
miley sevişme
güzel kız vess
miley uzun saçlı
uzun saçlı
sak sa fo
gülmek sana çok
miley cyrus makyajı
maktajlı
miley cyrus yüzü
ağza bak ağza
miley cyrus şarkıları
parmakları
miley cyrus esrar
alması bir dert sarması bir dert
miley cyrus klibinde çıplak
miley cyrus klipleri
miley cyrus kalçaları
arabada frikik
miley cyrus göğüsleri
partilerdeyken
miley cyrus nba bulls
bulls fanatiği
miley cyrus saçları
miley cyrus saçları

miley cyrus frikik
miley cyrus frikik verdi
Miley Cyrus Wrecking Ball Klibi


labels ; Miley Cyrus Wrecking Ball Klibi,Miley Cyrus Wrecking Ball Klipleri,Wrecking Ball Klibi,Miley Cyrus'un çıplak çektiği şarkı Wrecking Ball Klibi

2 yorum: