
Bu kokteyli hazırlamak için ihtiyaçlarımız:
Kısa bir bardak,şeker şurubu,laym,kırılmış buz,kaçasa(şeker kamışından yapılan Brezilya'ya özgü yerel içecek)
İlk olarak laymımızı ortadan ikiye bölüyoruz.Daha sonra bölünen laymlarımızı bir daha ikiye bölüyoruz ve küp hale getiriyoruz.
Bu laymları hafif suyu çıkana kadar eziyoruz.Çok ezdiğiniz takdirde kokteylin tadını acılaştırabilirsiniz.
Daha sonra laymları kapatacak kadar şeker şurubu ilave ediyoruz.Daha sonra kırdığımız buzları ekliyoruz.
Bu karışımın üstüne paçasaları bardağın aldığı kadarıyla ekliyoruz. uzun bir kaşık yardımıyla kokteylimizi karıştırıyoruz.
Laymlar kokteylin üstüne çıktığı zaman kokteylimiz hazır hale gelmiştir.İki adet pipet ekleyip içime hazır hale getiriyoruz.
0 yorum:
Yorum Gönder
yorum yap
magazin yorumları