19 Nisan 2010 Pazartesi

yemek sonrası içki kokteylleriYemek sonrasında içilecek alkoller ve kokteyllerde yelpazemiz son derece geniş.

Mesela çok yemek yenip hazımsızlık çekiliyorsa herbal yani farklı baharatlar farklı kökler farklı meyvelerin kabuklarıyla hazırlanan ve orta çağdan günümüze kadar;

kullanılan,daha önceden eskiden ilaç niyetine kullanılan,papazların keşişlerin kullandığı farklı likörler içilebilir.

Bu likörler hazım için son derece faydalıdır.Viski,konyak sek votka ya da sek cin,değerli tekila gibi yüksek alkollü içkiler yine yemekten sonra sistemimizi hızlandıracak ve hazmetmemizi kolaylaştıracaktır.

Yine yemek öncesinde tavsiye edilen yüksek alkollü olmayan kokteylleri bu sefer yemek sonrasında istenebilir.


Bunlarla birlikte hem yemeğimizi çok iyi finallendirmiş olucaz hem de yemekten sonraki vaktimizi çok keyifli değerlendirmiş olucaz.

0 yorum:

Yorum Gönder