31 Mart 2010 Çarşamba

eyes wide shut sinema filminin afişi nicole kidman tom cruise


Filmin Konusu:

Dr. William Harford ve karısı Alice uzun zamandır mutlu bir evlilik sürmektedirler. Fakat partiye gittikleri bir gecenin sonrasında William, bazı kadın hastalarının kendisiyle ilişkiye girmek istediklerini söyleyerek karısını oldukça kışkırtır.

O da bir zamanlar karşılaştığı bir ordu çalışanıyla ilgili sexüel fantazilerini anlatır ve William’dan da kendi fantazilerini anlatmak konusunda dürüst olmasını ister. Bu William’ı çok üzer. Karısı ile ordu komutanın sevişirkenki görüntüsü aklından bir türlü çıkmaz. Bu onda seksüel bir ilişki yaşama takıntısı yaratır.


Bir gece sokakta eski bir hastasının kızıyla karşılaşır. Üvey babası gibi gözüken adam kızını pazarlamaktadır. Daha sonra sokaktan geçen gençler tarafından hakarete uğrar. Başka biri onu evine götürür ve evde genç bir fahişeyle eğlenen adamları görür.

Başka bir gece, Nick Nightingale adındaki bir arkadaşının piyano çaldığı gece kulübüne gittiğinde ise gizli bir seks grubunun var olduğunu öğrenir ve onların toplantılarına katılmaya karar verir ancak bu kararı, ilerde hayatını, kendisine saygısını ve evliliğini tehdit edecektir.


Yorum: Tom Cruıse ve Nicole Kidman'ın başrollerini paylaştıkları hem gizemli hem de erotik bir film. İzlemediyseniz kesinlikle izleyin. Bir yrden filmi yakalayacağınızı düşünüyorum...

AÇIKLAMA
Yapım:1999 ~ ABD, İngiltere
Tür:Erotik, Gerilim,Gizem,Psikolojik
Yönetmen:Stanley Kubrick
Süre:2 saat 39 dk

Filmden Kareler

eyes wide sinema filmi tom cruise gözü tamamen kapalı sinema filminin afişi


Gözü Tamamen Kapalı
>

1 yorum:

  1. Detay psikopatı kubrick'in harika bir filmi... En küçük ayrıntısına kadar milyonlarca detay var filmde Curran 19 beni en çok şaşırtanı... Peki sizce Kubrick'in bu filmi bitirdikten 4 gün sonra ölmesi bir tesadüf mü? Yoksa korkutma politikasıyla burada da mı karşılaşıyoruz? :)

    YanıtlaSil