3 Mart 2011 Perşembe

Pana Film Show tv için Kurtlar Vadisi dizini hazırladığında bu kadar fenomen halini alacağını,9 sene devam edeceğini ve bu kadar filmi çekileceğini sanırım düşünmemiştir.

Kurtlar Vadisi kahramanlarının ülke halkı tarafından çok sevilmesi ve Amerikalıların film kahramanlarına benzetmesi sanırım bu başarıyı getirdi.

Pana film ilk önce Kurtlar Vadisi Irak filmini daha sonra Kurtlar Vadisi Gladio filmini sonra dizinin sevilen kahramanı Muro için çekilen filmini en son olarak da Kurtlar Vadisi Filistin filmini vizyona sokmuştur.

Gündemi takip edilerek hazırlanan ve ülkemizin tepki koyamadığı siyasi olaylara Kurtlar Vadisi kahramanlarının el koyması , merak edilen derin devlet araştırmaları gibi konuları sinemaya aktarmaktadırlar.

Kurtlar Vadisi Gladio ve Muro dışındaki filmlerde Polat,Memati ve Abdülhey başrollerdedirler.Yabancı basın Polat karakterini Rambo karakterine benzetmektedirler...

Kurtlar Vadisinin hayranları sinemaya da ilgi göstermekte ve bütün filmlerin 2 milyon ortalamayla vizyondan kalktığını da belirtmemiz gerekmektedir.Gelişecek olaylara göre devam filmlerinin de çekileceğini sanırım söyleyebiliriz.

İzmeke istediğiniz filmin posterini tıklayarak filme ulaşabilirsiniz.Mozilla ve Chrome ile daha kaliteli film izleyebilirsiniz...

Kurtlar Vadisi Filmleri


Kurtlar Vadisi Filistin Hd Kalite
kurtlar vadisi filistin türk filmi
Kurtlar Vadisi Gladio Hd Kalite
kurtlar vadisi gladio türk filmi
Kurtlar Vadisi Irak Divx Kalite
kurtlar vadisi ırak türk filmi
Kurtlar Vadisi Muro Hd Kalite
kurtlar vadisi muro türk filmi

0 yorum:

Yorum Gönder