3 Mart 2011 Perşembe

Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazdığı hazırladığı tv şovlarında en sevilen karakter olan Recep İvedik'in sinemaya uyarlanmış halidir bu seri.Yönetmenliğini kardeşi Togan Gökbakar yapmıştır serideki filmlerin.

Serinin ilk filmi 2008 vizyona girmiş ve toplam izleyici sayısı 3 milyon 200 bin kişidir.Bu rakam ile Türkiye'de en çok izlenen sinema filmi olmuştur.

Yakalanan bu rakam devam filmlerinin gelmesine ve çekilen Recep İvedik 3 ile Türkiye'nin şu anda en çok izlenen filmi rekorunu kırarak ilk sıraya yerleşmiştir.

Birçok sinema eleştirmeni Recep İvedik'in bu başarısını eleştirmiş ve çizilen karakterin bu kadar beğenilmesine anlam verememiştir.

Serinin 3. ve son filmi Recep İvedik 3 2010 da vizyona girmiştir.Yapılan açıklamalara göre serinin 4.filminin de 2011 yılında gösterime gireceği yönündedir.

Şahan Gökbakar Recep İvedik serisi ile günlerce gündemi meşgul etmiş ve bu başarısı ile rakiplerini geride bırakmıştır.Sinema sektörüne yeni bir hava getiren Şahan Gökbakar'ın bu başarısı takdir etmek gerekmektedir diye düşnüyorum.

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayarak ulaşabilirsiniz Mozilla-Chrome kullarak daha kaliteli izleyebilirsiniz.

Recep İvedik Serisi

Recep İvedik 1 Hd Kalite
recep ivedik 1 türk filmi
Recep İvedik 2 Hd Kalite
recep ivedik 2 türk filmi
Recep İVedik 3 Hd kalite
recep ivedik 3 türk filmi

0 yorum:

Yorum Gönder