19 Kasım 2013 Salı


2013 yılı ünlüler camiasındaki ölümleri ile hatırlanacak bir yıl olacak.2013 yılında sanat ve televizyon camiası arka arkaya yaşanan vefatlarla büyük yara aldı

Dinçer Çekmez: Karaciğer, böbrek rahatsızlığı ve lösemi tanısıyla 2 yıldır tedavi gören usta oyuncu hayatını kaybetti.

Mehmet Ali Birand;Gördüğü kanser tedavisinin yorduğu vücudu daha fazla dayanamadı

ŞENAY YÜZBAŞIOĞLU: Ocak ayındaki ilk kayıp 4 Ocak'ta 'Sev Kardeşim' şarkısıyla hafızalara kazınan Şenay Yüzbaşıoğlu oldu.

METİN KAÇAN: Daha sonra 6 Ocak'ta 'Ağır Roman' kitabının yazarı Metin Kaçan'ın Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı. Kaçan'ın cesedi 12 gün sonra Beylikdüzü'nde bulundu.

ALEV SURURİ: 12 Ocak'ta ise tiyatro ve sinema sanatçısı Alev Sururi vefat etti.

BURHAN DOĞANÇAY: Takvimler 16 Ocak'ı gösterdiğinde ise dünyaca ünlü Türk ressam Burhan Doğançay tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

TOKTAMIŞ ATEŞ: Yine aynı gün çok değerli bir bilim adamını yitirdik. Akademisyen ve gazeteci Prof. Dr. Toktamış Ateş bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

AHMET METE IŞIKARA: 20 Ocak'ta bir ölüm haberi daha üzdü Türkiye'yi.. 'Deprem değil bina öldürür' sözüyle hafızalara kazınan Kızılay Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara yaşamını yitirdi.

FERDİ ÖZBEĞEN: 27 Ocak'ta 'Piyanonun Kralı' Ferdi Özbeğen'in yoğun bakımda olduğu haberi geldi. 'Bu kez kötü haber gelmesin' diye dua ederken dün akşam ünlü sanatçının vefat haberi sevenlerini çok üzdü.

Tekin Akmansoy;Kaynanalar dizisinde Kayserili uyanık işadamı "Nuri Kantar" tiplemesi ile ön plana çıkan ve zatüre tedavisi gören Tekin Akmansoy 12 Şubat'ta yaşamını yitirdi.

MÜSLÜM GÜRSES: Takvimler 3 Mart'ı gösterdiğinde arabesk müziğin güçlü sesi Müslüm Gürses'ten kötü haber geldi.

12 Kasım'da by-pass ameliyatı geçiren ve yoğun bakıma alınan usta sanatçı hayatını kaybetti.

METİN SEREZLİ: Nevra Serezli 10 Mart pazar sabahı 2,5 yıldır kanser tedavisi gören 45 yıllık eşi Metin Serezli'nin hayatını kaybettiğini açıkladı.

NEJAT UYGUR: Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nejat Uygur, rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi gördüğü hastaneden yaşamını yitirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder