16 Ocak 2014 Perşembe


Halkalı kaynak saç,kaynak çeşitleri içinde en ekonomik olanı en hızlı yapılanı.Aynı zamanda en hızlı çıkartılanı.

Halkalı kaynakta saç uçları keratinlerle ince uzun bir hale getiriliyor,sımsıkı tutuluyor ve hiç bir şekilde saç burdan dökülmüyor.Daha sonra küçük halkalarımız var.

Bu halkaları bir tığa geçiriyoruz.Her saç tutamı için iki tane halkamız var.Çerçeve cilt kısmından yaklaşık birer santimlik tutamlar ayırıyoruz.

Daha sonra tığımızın yardımıyla yarım santimetre kadar bir saç tutamı alıyoruz.Tığımızın ucunu takıp halkalarımızı itiyoruz.

Ve boncuklar saç dibinde kalmış oluyorlar.Daha sonra ucuna keratin takılmış saçımızı halkaların içinden geçiriyoruz.Ve bir pense yardımıyla tam ucundan sıkarak saçın keratinli uçlarla birlikte monte edilmesini sağlıyoruz.

Burada önemli olan saç tutamlarının aşağı doğru yata bir şekilde olması çünkü gece yatarken saçımızı çekmesini engellemek için.Ne kadar aşağı doğru takarsak o kadar iyi bir kaynak yapmış oluruz.

Eğer saç tutamını alırken yaklaşık 60 derecelik açıyla alırsak saçı çekme yapabilir.O yüzden mümkün olduğunca daha küçük bir açı yaratarak,daha baş derisine doğru,yakın ve basık bir şekilde takmalıyız.

0 yorum:

Yorum Gönder