20 Ocak 2014 Pazartesi


Seks turizmi nedir

Turistlerin gittikleri ülkelerde para karşılığında cinsel birliktelik yaşamalarıdır.Bu amaç ile seyahat eden binlerde turist bulunmaktadır.Bu sektör son 5 sene içerisinde inanılmaz bir şekilde büyümüştür.

Seks turizminin temel prensibi kadınların kullanılmasıdır.Bu sektörün gelişmesi akılalmaz bir şekilde turist sayılarını etkilemektedir.

Bazı gazetecilere göre ülkeler bunu turizmin gelişmesi için seks turizmine izin vermektedir.

Yaygın olduğu ülkeler:

Rusya,Ukrayna,Hollanda,Karayipler,Brezilya,Kosta Rika,Filipinler,Romanya,Bagkok,Almanya seks turistlerinin yaygın olarak tercih ettikleri ülkelerdir.

Türk erkeklerinin de seks yapmak amacıyla seyahat ettikleri ülkelerin başında Rusya ve Ukrayna gelmektedir.

Hatta Ukrayna'da bu durum kadın hakları grubu olan Femen tarafından protesto edilmiş ve Ukrayna Genelev değildie pankartı açılmıştır.



Seks turizmi büyük bir endüstriye dönüşmüştür.Hollanda,Belçika ve Türkiye'de genelev adıyla kısmen yasal olarak hizmet vermektedirler.

Yabancı turistlere özel rehberlik hizmeti verilen şehirler bile bulunmaktadır.Bu rehber sayesinde turist güvenli bir şekilde cinsel birliktelik yaşamaktadır...

Seks turizminin getirdiği en önemli problemlerden biri cinsel yolla bulaşan hastalıklardır.Yılda birçok insan yurtdışında kaptığı cinsel hastalıklar nedeniyle büyük sağlık problemleri yaşamaktadırlar.

Ayrıca küçük yaştaki kız çocuklarının da zorla çalıştırıldığı da dünya tarafından bilinmektedir.

Dünyanın En Ünlü Genelevleri

*Pascha-Almanya
*Nana-Bangkok
*Bordels Mobiles de Campagne, Lyon
*Red Light-Hollanda







Türkiye'de özellikle yurtiçinde seyahat eden erkeklerin yaz aylarındaki ilk tercihi Antalya olmaktadır.

Bunun en önemli nedeni de rus turistlerin Antalya'yı tercih etmeleridir.Bu ve bunun gibi örnekler dünya üzerinden çoğaltılabilir...

0 yorum:

Yorum Gönder